Projecten

Wil je een succesvol project realiseren rond thema's als duurzaamheid, bewust eten, verbinding en gezonde leefstijl? Heb je behoefte aan het genereren van meer aandacht en bewustwording voor jouw product of visie op deze gebieden?

‚Äč

Ik bied ondersteuning bij de ontwikkeling van deze projecten. In het proces denk ik mee, ik help focus en structuur te behouden en ik motiveer mensen om het gezamenlijke doel te bereiken. Een project kan bestaan uit een workshop, training, cursus, vergadering, presentatie of een combinatie hiervan. Het kan variëren van een enkel dagdeel tot een week- of maand evenement. Inspiratiebron zijn de Blue Zones en het Healthy Ageing beleid in Noord-Nederland.

 

Belangrijk bij elk onderdeel is dat er verbinding is met de personen voor wie de boodschap bestemd is. In teveel situaties wordt nog gebruik gemaakt van het alleen maar zenden van informatie, waardoor veel mensen zich niet echt betrokken voelen. Het gewenste resultaat wordt hiermee niet bereikt, of is slechts van korte duur. Wil je overleggen over de mogelijkheden, neem dan contact op.

 

Agnes de Jong I Vismarkt 34A Groningen I info@dejongcoaching.nl