Concentratietraining

Moeite met concentratie? Snel afgeleid? 

In deze training ontwikkel je een vorm van bewustwording waarmee je je gemakkelijker kunt focussen op werk, studie, toetsen en examens. Met discipline kom je vaak een heel eind, maar het levert ook spanning op. In het onderwijs heb ik veel jongeren gezien die door hard werken zichzelf overbelasten, zeker in combinatie met 's nachts doorwerken, energiedrankjes en snelle maaltijden.

Het is mogelijk hier anders mee om te gaan. Door gesprekken en mindfulness oefeningen leer je hoe je op een ontspannen & bewuste manier studeert of andere taken kunt uitvoeren. Zo kun je  goed voor jezelf blijven zorgen, gezond eten en drinken en voldoende nachtrust nemen. 

Je leert prikkels waar te nemen zonder er direct naar te handelen. Op deze manier wordt je concentratie getraind en leer je zelf te bepalen waar je aandacht aan schenkt. De training zorgt ervoor dat je beter in contact blijft met jezelf. Toetsen en examens verlopen daardoor soepeler, maar ook presentaties en intensieve gesprekken vragen minder energie.

Agnes de Jong I Vismarkt 34A Groningen I info@dejongcoaching.nl