Agnes

Mensen stimuleren hun doel te bereiken doe ik graag. Door hectiek en gebeurtenissen uit het verleden kan het lastig zijn om in verbinding te blijven met je eigen ideeën, waarden en besluitvaardigheid. Dan is het handig om samen met een coach te kijken naar wat je werkelijk wilt.

Ik luister naar je verhaal en stel vragen wanneer dat nodig is. We staan stil bij lastige situaties. Ik denk met je mee hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Vanuit mijn ervaring als docent en opleiding als coach en voedingsdeskundige help ik je steviger in je schoenen te staan. Dat het ontvangen & geven van gerichte aandacht een groot verschil maakt in je leven, ondervind ik regelmatig bij het (internationale) counselwerk (zie: www.rc.org). 

Naast het contact met mensen heb ik een passie voor geschiedenis, natuur en eten. Als kind in Heeg (Fryslân) vond ik het geweldig om in de bakkerij rond te mogen kijken. Mijn oom Geert is kok en van hem heb ik geleerd hoe rijk de wereld van smaken is. In onze winkel yn Snits rook het tussen de middag lekker door zijn gekokkerel. Niet alleen het eten was smullen; het praten over recepten is voor mij ook een feestje :).

Af en toe fantaseerde ik over het runnen van een eigen restaurant. Het werd een studie geschiedenis in Groningen en Parijs. Ik bleef gefascineerd door geuren, smaken en de presentatie van voedsel. De laatste jaren heb ik me verdiept in duurzaamheid & ethiek rondom voeding.

Dat je door bewustwording en compassie betere keuzes voor jezelf en je omgeving kunt maken, heb ik zelf regelmatig ervaren. Hard werken, lang volhouden, te weinig rust nemen en meer gaan eten bij stress zijn dingen die ik goed ken. Ik heb veel gehad aan het stilstaan bij mezelf en de verbinding met mensen om me heen, het onderzoeken waar ik echt behoefte aan heb en het nemen van rationele besluiten.

iconfinder_facebook_circle_gray_107140.p
iconfinder_instagram_circle_gray_107138.
iconfinder_linkedin_circle_gray_107149.p

Agnes de Jong I Vismarkt 34A Groningen I info@dejongcoaching.nl